Відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів навчально-наукового інституту іноземних мов та факультету української філології та журналістики

10 липня 2024 р. у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка відбулися урочистості з нагоди випуску здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня навчально-наукового інституту іноземних мов та факультету української філології та журналістики.

Понад 150 студентів отримали дипломи бакалавра Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. Цьогоріч 19 випускників отримали дипломи з відзнакою, це здобувачі освіти таких спеціальностей: 035.041 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська), 014.021 Середня освіта (Англійська мова і література), 014.01 Середня освіта (Українська мова і література), 035.01 Філологія (Українська мова та література), 061 Журналістика.

На врочисте дійство завітали батьки, друзі та рідні випускників, а також викладачі навчально-наукового інституту іноземних мов і факультету української філології та журналістики.

Перший проректор університету Олексій Гура відкрив церемонію, звернувшись до присутніх зі щирим словом вітання з нагоди такої непересічної події. Він наголосив на тому, що випуск 2024 року є особливим, оскільки він знаково збігається зі 110-річчям з дня заснування альма-матер.

Із вітальним словом до випускників звернулася декан факультету української філології та журналістики Оксана Кирильчук, яка підкреслила важливість професії вчителя, філолога та журналіста в сучасному світі.

Теплі слова побажання висловила присутнім виконувач обов’язків директора ННІ іноземних мов Ірина Тимінська, яка запросила студентів продовжити навчання в магістратурі й не забувати стіни рідного університету.

Випускників також вітали завідувачка кафедри романо-германської філології Валентина Воскобойник, доцентка кафедри світової літератури Ольга Орлова, завідувачка кафедри української літератури Віра Мелешко,  куратор випускників, доцентка кафедри світової літератури Тетяна Конєва.

Особливо зворушливо звучали виступи студентів різних спеціальностей  із вітанням та словами подяки викладачам ПНПУ. 

Ірина Тимінська й Оксана Кирильчук за участи студентки групи ГФ-38 урочисто вручали дипломи першого (бакалаврського) рівня цьогорічним випускникам. Таке дійство відбувалося в теплій та затишній атмосфері.

Отримавши вищу освіту, випускники навчально-наукового інституту іноземних мов і факультету української філології та журналістики мають зробити свій виважений вибір – продовжити навчання в магістратурі чи працювати за здобутим фахом.

Щиро вітаємо наших випускників з отриманням диплома бакалавра! Бажаємо кожному з них знайти свій власний шлях у сучасному світі й досягти успіхів у професійній царині!

You may also like...