Студенти ПНПУ імені В. Г. Короленка – учасники престижної стипендіальної програми AccessEnglishScholarship Programme

Доцентки навчально-наукового інституту іноземних мов Ірина Школа й Наталія Петрушова є тренерами стипендіальної програми Access Держдепартаменту США за підтримки Посольства США в Україні. Так, 20 травня 2024 року здобувачі ПНПУ імені В. Г. Короленка, що вибороли змогу стати учасниками такої програми, розпочали новий навчальний тиждень, присвячений культурі та історії Сполучених Штатів Америки.

У перший день культурного тижня студенти опановували нову лексику й ідіоматичні вислови, пов’язані з американською тематикою. Захоплива гра Jeopardy допомогла їм у цікавій формі перевірити тільки-но засвоєну інформацію.

Крім лексичної роботи, учасники програми створювали проєкти та брали активну участь у дискусіях, присвячених таким визначним темам, як боротьба за громадянські права під керівництвом Мартіна Лютера Кінга, історія розвитку американського спорту, національна кухня й культурні традиції США.



“Ми раді з
того, що цього тижня зможемо не лише вдосконалити англійську
мову, а й ґрунтовніше пізнати
багату культуру та історію Америки”, – поділився своїми враженнями один із
учасників програми.



Стипендіальна програма Access English Scholarship Program надає можливість обдарованим студентам з різних куточків України поглиблювати знання англійської мови й дізнаватися більше про Сполучені Штати через інтерактивні заняття та культурні заходи, розвивати власні лідерські якості й комунікативні навички.

Учасники поглиблюють базові навички з англійської мови, що сприятимуть пошукам кращої роботи й освітнім перспективам. Вони отримують можливість змагатися та брати участь у майбутніх обмінах та навчанні за різними освітньо-культурними програмами в Сполучених Штатах Америки.

Тож бажаємо здобувачам освіти ПНПУ імені В. Г. Короленка подальших успіхів в опануванні іноземних мов!

You may also like...