Планове засідання з контролю якості реалізації міжнародного проєкту Erasmus+ “BOOST”

25 квітня 2024 року відбулося засідання з контролю якості реалізації проєкту Erasmus+ KA2 BOOST – Bringing Opportunities and Organizational Success to Small Local Universities in Ukraine. Проєкт зорієнтований на підвищення цифрової компетентності науково-педагогічних працівників. Координаторка проєкту з Тартуського університету (Естонія) Олександра Головко обговорила з представниками українських університетів-партнерів основні вимоги з оновлення обов’язкової дисципліни на університетській платформі MOODLE. Проєктна команда ПНПУ імені В. Г. Короленка відповідає за робочий пакет «Контроль якості реалізації проєкту» й запропонувала на робочому засіданні форму анкетування щодо оцінки якості оновлення дисципліни на цифровій платформі з урахуванням особистісно-орієнтовного підходу до навчання.

Нагадаємо, що в центрі уваги робочих засідань з контролю якості є параметри, які віддзеркалюють якість проєктної діяльності: відгуки про нові навчальні курси, відгуки про оновлені навчальні курси, відгуки стейкголдерів (передусім студентів), фінальний моніторинг якості виконання проєкту в університетах.

До проєктної команди від Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка за пакет контролю якості входять проректор із наукової роботи Василь Фазан, очільниця відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Ірина Когут, директорка навчально-наукового інституту іноземних мов Марина Зуєнко, завідувачка кафедри англійської та німецької філології Вікторія Кравченко, доценти кафедри англійської та німецької філології Ірина Тимінська й Михайло Рахно.

You may also like...