Лінгвокраєзнавча вікторина «Калейдоскоп культур» для студентів

16 квітня 2024 року в рамках проведення Тижня Навчально-наукового інституту іноземних мов Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка кафедрою романо-германської філології під керівництвом доцента кафедри Юрія Дзекуна була проведена лінгвокраєзнавча вікторина «Калейдоскоп культур» для студентів Навчально-наукового інституту іноземних мов та факультету філології та журналістики, які вивчають іноземні мови як спеціальність.

Вікторина була розроблена студентами 4 курсу освітньо-професійної програми «Середня освіта (Мова і література (англійська) та мова і література (німецька))» Яременко Анастасією та Мурай Анною.

Ведучі вікторини Мурай Анна та Тенянко Тетяна провели вікторину двома іноземними мовами (німецькою та англійською).  Під час вікторини студенти згадали відомості про географічні та культурні особливості, освіту, політичну систему німецькомовних та англомовних країн (Німеччини, Великої Британії, США, Австрії), а також отримали нову інформацію про вищевказані країни.  Питання були цікавими та різнобічними, що викликало жвавий інтерес у студентів.

Кращими знавцями культури англомовних країн стали:

1 місце – Звездіна Марія, група ГФ-47

2 місце – Сулимка Катерина, група ГФ-47

3 місце – Рогодченко Роман, група ГФ-48

Вітаємо наших переможців та бажаємо всім студентам успіхів у вивченні іноземних мов!!!

Дякуємо нашим допитливим студентам Мурай Анні та Тенянко Тетяні за гру!

You may also like...