Інтерактивний захід для шанувальників британського гумору “Make them laugh” (English and German anecdotes and jokes: “crazy” idioms) до Тижня науково-навчального інституту іноземних мов

17 квітня 2024 року відбувся команда під керівництвом старшої викладачки кафедри англійської та німецької філології Галини Сосой підготувала для інтерактивний захід для шанувальників британського гумору під назвою “Make them laugh”. Гості мали можливість насолодитися анекдотами, “crazy” ідіомами, які сповнили зал сміхом!

Студенти групи У(а)-22 та У(н)-23 зробили все можливе, щоби забезпечити гарний настрій присутнім! Вони підготували веселі жарти, анекдоти та ігри, які ознайомили гостей із колоритом британського та німецького гумору.

Цей захід став не лише розважальним, але й допоміг удосконалити навички з англійської та німецької мови. Гармонійне поєднання корисного з приємним завжди приносить тільки позитивні результати!

Кафедри англійської та німецької філології вдячна студентам, які взяли активну участь у підготовці та проведенні заходу, серед них Вікторія Мальченко, Кристіна Марчук із групи У(а)-22, Мілена Хижа та Софія Гура з групи У-23. Їхні зусилля додали зустрічі особливого шарму!

Дякуємо всім, хто прийшов та взяв участь у цій чудовій події!

You may also like...