До 110- річчя ПНПУ імені В.Г.Короленка

Сьогодні ми відзначаємо неймовірну подію – 110-річницю з дня заснування Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г.Короленка! 

12 квітня 2024 року –  особливий день для нашого університету, а місце локації – Науково-навчальний інститут іноземних мов, кафедра англійської та німецької філології-   атмосферна та яскрава частина святкового заходу!

Мовна кав’ярня “Language Junction Get-Together” знову відчинила свої двері для студентів різних спеціальностей 1-2 курсів та гостей свята. Цього разу наші студенти влаштували справжню феєричну програму, яка запам’ятається надовго!

Спеціально для вас, наші друзі, ми підготували блок цікавих ігор та веселих інтерактивних завдань англійською мовою на теми “Страви народів світу” та музичний конкурс “Англійськомовна пісня/ мелодія”.

Смакота із різних куточків світу, представлена нашими студентами, допомогла гостям не лише розширити свої кулінарні горизонти, а й зрозуміти, як кожен куточок планети має свої унікальні смаки та традиції!

А головною родзинкою вечора стала музична битва, де ви могли продемонструвати свої знання англійської мови, вгадуючи назви пісень за мелодією. Соло на гітарі виконував наш талановитий студент гр.ГФ-17 Прохоров Олександр, чий виступ викликав гучні оплески!

Ми вдячні кожному, хто долучився до святкування цієї важливої події. Дякуємо організаторам – к.п.н., доцентці Вєнєвцевій Євгенії Володимирівні та старшій викладачці Сосой Галині Станіславівні за їхню невтомну працю та теплу атмосферу. Нехай наш університет процвітає ще стільки ж років та надалі радує нас своєю мудрістю та талантом!

You may also like...