Кафедра романо-германської філології креативно долучилася до святкування 110-річниці з дня заснування ПНПУ імені В. Г. Короленка

12 квітня 2024 року в межах пошанування 110-річниці з дня створення Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка кафедра романо-германської філології навчально-наукового інституту іноземних мов зорганізувала локацію «Калейдоскоп культур» (під керівництвом доцента Юрія Дзекуна за підтримки доцента Наталії Криницької)  для здобувачів освіти Університету.

Студенти 4 курсу освітньо-професійної програми «Середня освіта (Мова і література (англійська) та мова і література (німецька))» Яременко Анастасія й Мурай Анна розробили та провели гру «Кахут» двома іноземними мовами (німецькою та англійською) про географічні й культурні особливості, освіту, політичну систему  німецькомовних та англійськомовних країн (Німеччини, Сполученого Королівства, США, Австрії). Вони представили цю гру студентам університету, які із задоволенням оновили свої знання про вказані вище країни та отримали нову інформацію. Питання були різноманітними й цікавими, що викликало жвавий інтерес в учасників. Переможці гри отримали солодкі призи.

Перша презентація гри «Кахут» студентами, поза сумнівом, стала успішною. Можна з упевненістю рекомендувати її майбутнім учителям англійської та німецької мов для впровадження в ЗЗСО.

Дякуємо нашим креативним студентам Яременко Анастасії та Мурай Анні за підготовлену цікаву локацію!

Сама атмосфера й оточення університету надихає їх бути допитливими і  творчими,  сприяє розвитку їхніх лідерських та комунікативних навичок, забезпечує розвиток професійних знань та педагогічної майстерності здобувачів освіти ПНПУ імені В. Г. Короленка

You may also like...