Настановча конференція з виробничої педагогічної практики в закладах фахової передвищої освіти для студентів денної форми навчання

20 вересня 2024 року в дистанційному режимі на платформі ZOOM відбулася настановча конференція з виробничої педагогічної практики в ЗФПО, зорганізована для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 014.021 Середня освіта (Англійська мова та зарубіжна література) денної форми навчання.

У конференції взяли участь студенти групи ІнМ-67, керівник педпрактики НМВ закладу вищої освіти Наталія Пантюхова, методисти з методики навчання зарубіжної літератури – доцент Тетяна Конєва, виховної роботи – професор Леся Петренко, психології – доцент Тетяна Дзюба та факультетський керівник і методист з методики навчання англійської мови – доцент Лідія Черчата.

Наталія Пантюхова у своєму виступі поінформувала студентів про особливості виробничої практики, яку вони вперше будуть проходити в ЗФПО і яка триватиме з 23 вересня до 11 жовтня 2024 року, зауважила на необхідності зважено й відповідально поставитися до роботи зі студентською групою коледжу на заняттях і в позанавчальний час, а надто, до оформлення звітної документації.

Доцент кафедри світової літератури Тетяна Конєва означила основні форми роботи магістрантів у закладі фахової передвищої освіти, акцентувала увагу на переліку завдань модуля «Методика навчання зарубіжної літератури», вимогах до їх виконання, термінах подачі звітних матеріалів на перевірку, висловила побажання додати до пакету таких матеріалів фото, відео чи аудіо підтвердження тих активностей, до яких практиканти, були залучені.

Леся Петренко, професор кафедри загальної педагогіки та андрагогіки й Тетяна Дзюба, доцент кафедри кризової психології, прокоментували завдання виробничої практики з модулів «Виховна робота» й «Психологія», пояснили алгоритм їх виконання, звернули увагу на наявні в робочій програмі додатки, які уможливлять правильне оформлення результатів проведеної студентами роботи й допоможуть заощадити час.

Лідія Черчата ознайомила присутніх із розподілом здобувачів освіти за базами проходження виробничої педагогічної практики в ЗФПО, провела інструктаж з техніки безпеки та охорони праці, поінформувала про перелік завдань з модуля «Методика навчання англійської мови».

Здобувачам освіти побажали цікавої та плідної роботи зі студентами фахових коледжів, успіхів та професійного зростання Захист результатів практики відбудеться 18 жовтня 2024 р. у змішаному форматі.

You may also like...