Булінг та торгівля людьми: ПНПУ не мовчить!

Сьогодні, 23 травня, в Полтавському національному педагогічному університеті ім. В.Г.Короленка відбулася значуща подія – захід з протидії торгівлі людьми та булінгу.

Студенти різних груп навчально-наукового інституту іноземних мов (ГФ-17, ГФ-19, Ін-19, ГФ-27, ГФ-28, Ін-47, ГФ 37) не просто отримали знання, а й стали учасниками жвавої дискусії, де ділилися своїми думками та досвідом.

Чому ця подія така важлива?

Булінг та торгівля людьми – це не просто проблеми, це злочини. Їхні наслідки можуть бути руйнівними для життя людей, особливо для молоді.

Знання – це зброя. Розуміючи причини булінгу, його форми та юридичні аспекти, студенти можуть не лише захистити себе, але й допомогти іншим.

ПНПУ не мовчить. Університет активно бореться з цими проблемами, проводячи просвітницькі заходи та надаючи психологічну та юридичну допомогу.

Під час заходу психолог Наталія Михайлівна Степаненко розкрила причини виникнення булінгу, його “піраміду ненависті”, ролі учасників та коло булінгу.

Юридичний консультант Анна Юріївна Хмара детально обговорила юридичну відповідальність за вчинення булінгу.

Студенти ознайомилися з формами та етапами торгівлі людьми.

Переглянули мультфільми “Каструлька Анатоля” та “Їжачок Генрі”, які допомогли глибше зрозуміти тему.

Це лише перший крок. ПНПУ продовжуватиме роботу з протидії булінгу та торгівлі людьми.

Закликаємо всіх не бути байдужими! Якщо ви стали свідком або жертвою булінгу чи торгівлі людьми, не мовчіть! Зверніться за допомогою до психолога, юриста або до адміністрації університету.

Дякуємо організаторам за цінну ініціативу!

You may also like...