Виставка англійськомовної навчальної літератури для ННІ іноземних мов

Викладачі кафедри англійської та німецької філології ПНПУ імені В. Г. Короленка взяли участь у виставці нових надходжень навчальної літератури, зорганізованій за ініціативи ректорки Університету Марини Гриньової щодо наповнення бібліотечного фонду. Директорка навчально-наукового інституту іноземних мов Марина Зуєнко разом із заступницею Іриною Тимінською, завідувачкою кафедри англійської та німецької філології Вікторією Кравченко та колективом кафедри (доцент Михайло Рахно, доцентка Євгенія Вєнєвцева, доцентка Руслана Шрамко, старша викладачка Галина Сосой) ознайомилися з новими підручниками англійською, які стануть важливим доповненням до навчального процесу.

Серед новинок представлено важливі ресурси, що висвітлюють різні аспекти вивчення англійської мови. Зокрема, презентовано сучасний посібник із практичного використання англійської мови, де вдокладнено розглянуто основні правила граматики й лексики, необхідні для викладачів та студентів. Важливим доповненням є книга, яка сприяє засвоєнню граматики та лексики на рівнях C1 та C2, пропонуючи практичні завдання для вдосконалення матеріалу.

Цьогоріч серед новинок – посібник з організації проєктної роботи в класі, що сприяє інтеграції практичних навичок під час навчання, а також посібник із розвитку лексичного запасу студентів засобами інтерактивних завдань. Окремо слід указати на ресурси, присвячені викладанню інших предметів англійською мовою, що підвищує рівень міждисциплінарної комунікації.

Особливо важливими є книги, у фокусі яких – розвиток навичок письма, аудіювання та покращення вимови, а також посібники, що допомагають викладачам зорієнтуватися в індивідуальних потребах студентів та створювати ефективну комунікацію в аудиторії.

Оновлення фондів бібліотеки новітньою англійськомовною літературою є важливим та своєчасним кроком, який сприятиме покращенню якості освіти та впровадженню сучасних методик навчання іноземних мов. Колектив навчально-наукового інституту іноземних мов висловлює щиру вдячність бібліотеці ПНПУ та її директорці Валентині Ореховій за підтримку цього процесу і надання викладачам та студентам доступу до актуальних ресурсів, які відповідають сучасним освітнім стандартам.

You may also like...