Семестрове навчання студенток Навчально-наукового інституту іноземних мов ПНПУ імені В. Г. Короленка у UniversityCollegeCopenhagen (Копенгаген, Данія)

З 19 січня 2024 року студентки Навчально-наукового інституту іноземних мов ПНПУ імені В. Г. Короленка Заріна Косімова (ОП  Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, група ГФ-28) та Ельміра Бабаєва (ОП  Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська, група ГФ-27) розпочали семестрове навчання за програмою академічної мобільності в Університетському коледжі Копенгагена (Данія) у рамках програми Європейського союзу  Erasmus+ КА1.

 Перші тижні навчання були спрямовані на знайомство з університетом, викладачами, містом та адаптацію до нового середовища. Протягом тижня студентки мали можливість познайомитись з одногрупниками з різних куточків світу, поспілкуватись зі студентським самоврядуванням університету та зануритись у культурне життя Данії. Після тижневого занурення в данське студентське життя й ознайомлення з організацією освітнього процесу розпочалися заняття. Нині дівчата вивчають такі дисципліни: «Дидактика діалогу та примирення»,  «Практичний курс англійської мови»,  «Культура країни,  мова якої вивчається»,  «Креативне мислення».

Ректорат ПНПУ імені В. Г. Короленка на чолі з ректоркою Мариною Гриньовою координують студентську мобільність спільно з відділом інновації та міжнародних зв’язків (очільниця Ірина Когут), навчально-методичним відділом (начальник Дмитро Лобода).

На думку студенток, Копенгаген є неймовірно гарним містом, з приємними людьми,  навчання в університеті є дуже цікавим та наповнене різноманітними активностями. Попереду – насичений навчанням та новими знайомствами семестр. Бажаємо нашим студенткам успіху й цікавого перебування в Данії!

You may also like...