Презентація навчальної літератури провідних європейських видавництв до Тижня навчально-наукового інституту іноземних мов

16 квітня 2024 року викладачі та студенти навчально-наукового інституту іноземних мов Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відвідали презентацію представників компанії «MAXBOOKS» – офіційного дистриб’ютора книжкової продукції видавництв Macmillan, Pearson, Oxford University Press, Express Publishing, MM Publication, Hueber, Klett.

Гості ННІ іноземних мов із цікавістю оглянули виставку сучасної навчальної літератури з англійської та німецької мов, а також оглянули нову лінійку підручників з англійської мови як іноземної «Gateway to the World» від Macmillan Education. Таке видання супроводжують не лише стандартний комплект із робочим зошитом та книгою для вчителя, а також диджитальний складник, доступний із будь-яких сучасних технічних засобів на базі ОС Windows, Android, iOS.

Методологічною основою серії підручників є система самостійного навчання Девіда Спенсера, що передбачає індивідуальне ознайомлення учнів з граматичним матеріалом із подальшим обговоренням на занятті.

Доступні й підручники серії «Minds», засновані на методиці STEAM, що передбачає виконання практичних завдань у галузі природних наук (Science), технологій (Technology), технічної творчості (Engineering), гуманітарних та мистецьких дисциплін (Art) та математики (Mathematics).

Студенти-учасники зустрічі змагалися в мініконкурсі на уважність. Ті, хто наприкінці семінару змогли дати найбільшу кількість правильних відповідей на запитання, отримали подарунки – адаптовані художні книги англійською мовою.

Вітаємо Ігоря Клеця (ГФ-17) та Вікторію Зайцеву (ГФ-27) і бажаємо подальших навчальних досягнень!!!

You may also like...