Студенти ПНПУ імені В.Г.Короленка відновлюють навчання за програмою Access Scholarship

Після літніх канікул поновили заняття з англійської мови для учасників програми стипендій від посольства США в Україні Access Scholarship Program на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

Ці інтенсивні заняття надають здобувачам освіти різних факультетів унікальну можливість вдосконалити свої мовні навички. Програма створює простір не лише для розвитку мовленнєвих здібностей, але й для поглиблення знань з історії та культури США.

Особливістю цьогорічної програми стануть заплановані зустрічі зі студентами університету штату Колорадо, що дозволить учасникам поспілкуватися з носіями мови та обмінятися досвідом.

Access Scholarship Program спрямована також на розвиток лідерських якостей та м’яких навичок учасників. Здобувачі освіти матимуть змогу покращити вміння спілкуватися, працювати в групі, користуватися цифровими інструментами та брати участь у проєктах на благо місцевої громади у співпраці з недержавними організаціями.

“Наші заняття – завжди про креативність, творчість і відкритість”, – зазначають організатори програми. Така ініціатива не лише підвищує рівень володіння англійською мовою серед студентів, але й сприяє їхньому всебічному розвитку та підготовці до майбутньої професійної діяльності в глобалізованому світі.

You may also like...