РЕАГУВАННЯ НА ВИКЛИКИ ВІЙНИ:

ПРО ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ

П’ятого вересня 2024 року в Навчально-науковому інституті іноземних мов відбулися збори директорату, студентів і кураторів щодо правил поведінки в умовах воєнного стану.

Учасники вшанували пам’ять загиблих унаслідок російського ракетного обстрілу Полтави.

Основна мета зібрання – ще раз нагадати студентам та науково-педагогічним працівникам про важливість дотримання правил поведінки під час воєнного стану.

Звертаючись до присутніх, директорка ННІ іноземних мов М. Зуєнко зазначила, що з початком повномасштабної війни в Україні питання безпеки стало одним із головних викликів для закладів вищої освіти.

Особливу увагу Марина Олексіївна привернула до швидкого реагування на сигнал повітряної тривоги та необхідності переміститися до найближчого укриття.

Доповідачка наголосила на безумовному виконанні мешканцями студентських гуртожитків інструкцій з безпеки ПНПУ імені В. Г. Короленка.

Учасники освітнього процесу обговорили алгоритми дій у разі різних загроз, зокрема ракетних обстрілів, вибухів та інших екстрених ситуацій. Було наголошено на важливості злагодженої комунікації між адміністрацією, студентами та кураторами.

Чітке розуміння правил, відповідальність за їх дотримання та готовність до екстрених ситуацій допоможуть мінімізувати ризики та захистити життя і здоров’я студентів та викладачів.

You may also like...