Зарубіжні партнери Навчально-наукового інституту іноземних мов ПНПУ надіслали листи солідарності з Україною після атаки російських військ на Полтаву 3 вересні 2024 року

Зарубіжні партнери Навчально-наукового інституту іноземних мов Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка надіслали листи солідарності, у яких висловили глибокий сум з приводу атаки російських військ на Полтавський військовий інститут зв’язку і лікарню 3 вересня 2024 року.

Зокрема, професор Единбурзького університету Королеви Маргарет (Великобританія) Річард Батт у своєму листі зазначив: «Ми були шоковані і засмучені, коли дізналися про напад на ваше місто на початку цього тижня, і сподіваємося, що з вами, вашими колегами і студентами все гаразд. Це стало для нас суворим нагадуванням про жахливі умови, у яких ви продовжуєте жити, працювати та навчатися. У цей період жалоби в області наші думки з вами, вашими друзями та сім’ями».

Повідомлення зі словами співчуття і підтримки надіслали професорка Університету Вісконсін О-Клер (США) Хезер Філдінг, віце-президент Університету Версаль-Сен-Кантен-ан-Івлін (Франція) професор Ян Борм, професорка Університету м. Йорк (Великобританія) Урсула Ланверс, доцентки Університетського коледжа Копенгагена (Данія) Сабіна Каммерер Лам і Катерін Ватсон.

You may also like...