Випуск здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти в навчально-науковому інституті іноземних мов

20 і 29 лютого 2024 року Навчально-науковий інститут іноземних мов має честь вітати випускників магістратури 2022 року набору, які здобували освіту за освітньо-професійними програмами «Середня освіта (Мова і література (англійська))», «Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська)», «Середня освіта (Мова і література (німецька))».

Урочисті академії з нагоди завершення магістерських студій відбувалися в навчальній аудиторії 326 (корпус № 2), а також великій актовій залі вишу спільно зі здобувачами факультету української філології та журналістики.

У вітальному слові ректорка Університету проф. Марина Гриньова наголосила на винятковій ролі гуманітарної підготовки в складних умовах сьогодення, звернувши осібну увагу на цінності висококваліфікованого магістра – викладача іноземних мов, перекладача і тлумача як міцну запоруку євроінтеграційного розвитку України, адже фахівець саме такого рівня підготовки здатен забезпечити продуктивну міжнародну комунікацію.

Деканка факультету української філології та журналістики доц. Оксана Кирильчук побажала випускникам 2023 року професійного гарту та плідної кар’єри в гуманітарній царині для майбуття та впотужнення України.

Завідувач кафедри світової літератури проф. Ольга Ніколенко окреслила неперервний зв’язок випускників з альма-матер, указавши на цінність концепту «навчання впродовж життя» в системі освіти сучасся.

Професор кафедри української літератури Світлана Ленська закликала випускників невпинно працювати над фаховою майстерністю задля розвою української культури в європейських реаліях.

Доцент кафедри журналістики Марина Свалова висвітлила цінність інфомедійної грамотності вчителя й перекладача в умовах гібридної війни.

Тож навчально-науковий інститут іноземних мов щиросердно бажає випускникам 2023 року творчого натхнення, наснаги на подальші професійні й особисті звершення, потужних кар’єрних перспектив, а також невпинного розвитку у взаємозв’язку з Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка!!!

You may also like...