Мистецькі інтенсиви англійськоюв ПНПУ імені В. Г. Короленка

Полтавська група учасників 2-річної програми з вивчення англійської мови та культури США «English Access Scholarship Program», яка фінансується Посольством США в Україні, нещодавно завершила свої інтенсивні заняття. Учасники – активні, творчі й талановиті здобувачі 6 факультетів Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, які зробили величезний крок у своєму розвитку та відкрили для себе нові горизонти.



Інтенсивні заняття об’єднані темою
«Diversity and Equality» (розмаїття і рівність) і присвячені мистецтву – мистецтву
як засобу самовираження, мистецтву як зброї для боротьби за ідеї, мистецтву в
США й Україні, артивістам, які відомі у всьому світі та за допомогою мистецтва
роблять добрі справи і цей світ кращим.



Учасники стали справжньою мистецькою командою, спробували себе в різних жанрах, навчилися обговорювати й порівнювати, вивчили трохи сленгу та абревіацій для сучасного текстового спілкування, представили англійською мовою власні мистецькі портфоліо та спробували себе у графіті та фотографії. Вони занурилися у світ мистецтва, відкрили свій творчий потенціал й дізналися, як мистецтво може бути потужним інструментом змін.

Здобувачів надихали та підтримували доценти кафедри англійської та німецької філології ПНПУ Наталія Петрушова та Ірина Школа, які провели їх через цю захопливу подорож у світ мистецтва та англійської мови. Тепер учасники можуть з упевненістю застосовувати набуті знання й навички у своєму майбутньому навчанні та кар’єрі, а також поширювати ідеї рівності та розмаїття у своїх спільнотах.

You may also like...